Over ons

Pensioenkennis, juridische ondersteuning en procesfinanciering van Claim uw pensioenverlies


Claimuwpensioenverlies.nl is een samenwerking van enkele vooraanstaande Nederlandse partijen. Gedreven, befaamde pensioenadviseurs werken nauw samen met Daniels Huisman Advocaten, Ten Holter Noordam advocaten en Capaz Procesfinanciering.


Met de deskundigheid van advocaten, juristen en pensioenconsultants kunnen wij bepalen of u meer pensioen dient te ontvangen dan u verwacht.


Wij willen uw belangen behartigen, zodat u straks kunt genieten van uw welverdiende pensioen.


Ruim 35 jaar houd ik mij bezig met pensioenen en financiële dienstverlening. Deze complexe wereld heeft mij altijd geboeid. Mijn pensioenpassie voer ik uit als pensioendeskundige en wft-adviseur. Deskundigheid staat voorop! Ik zoek verbinding en samenwerking op met advocaten, accountants en adviseurs die meer willen doen met pensioen.

Ron Rooyackers - Pensioendeskundige


Pensioen heeft veel raakvlakken, het is rekenen, maar ook heel veel juridisch werk. De markt ontginnen en hierbij tegen de stroom inroeien is wel echt mijn ding. Elke vraag kent zijn eigen complexiteit en als we klaar zijn, moet het vooral duidelijk zijn.

Paul van der Heide - Pensioendeskundige

Capaz Procesfinanciering

In Nederland heeft iedereen toegang tot rechtspraak. Wie zich onrechtmatig behandeld voelt, kan theoretisch gezien de rechter om een oordeel vragen. In de praktijk blijven veel terechte claims en vorderingen liggen vanwege het gebrek aan financiering. Bij kansrijke rechtszaken neemt Capaz de financiering over. Dit biedt u het nodige financiële uithoudingsvermogen. Bovendien kunt u naast de financiering gebruik maken van de ruime juridische kennis en ervaring die Capaz te bieden heeft. Op deze manier kunnen wij samen uw pensioenverlies verhalen. 

Procesfinanciering is een heel interessant concept. Als advocaat had ik geregeld te maken met sterke vorderingen, waarbij een cliënt dan toch besloot om de zaak niet voort te zetten. Vanwege het risico, maar ook vanwege de onzekerheid over het verloop. Capaz helpt rechthebbenden in financiële zin en op het procedureel-organisatorische vlak. Voor mij was dat aspect de aanleiding om Capaz op te richten.

Perry Willard - Directeur

Daniels Huisman Advocaten

De handen uit de mouwen en gáán. Zo doen wij dat hier. Wij helpen u uw pensioenverlies te verhalen. Verwacht een concrete visie, nuchterheid en een niet te beteugelen drang naar het vinden van een oplossing waar u mee verder kunt. Wij kennen de haken en de ogen. De mogelijkheden en de kansen. Maar vooral de juiste weg naar het beste resultaat. 

Vanuit Daniels Huisman Advocaten ben ik gespecialiseerd in arbeids- en pensioenrecht. Onze expertise gecombineerd met de juridische kennis van Ten Holter Noordam, de pensioendeskundigheid van Nederlands Pensioenbureau Legal en de processfinanciering vanuit Capaz maakt dat uw claim in de juiste handen terechtkomt.

Ernst Frank Muller - Arbeids- en Pensioenrechtadvocaat

Ten Holter Noordam advocaten

Wij geven (proactief) advies, juridische begeleiding en ondersteuning in geval van (gerechtelijke) procedures. Wij zijn uw partner bij het verhalen van uw pensioenverlies met de kennis die u nodig heeft. U vraagt niet alleen om uitstekende juridische pensioenrecht expertise, maar ook om een praktische instelling én oprechte interesse in u en in de problematiek die er speelt.


Bij Ten Holter Noordam advocaten werken wij samen met u aan één doel: u snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij het verhalen van uw pensioenverlies.

Met Capaz en de pensioenadviseurs als partners heeft Ten Holter Noordam advocaten de mogelijkheid om cliënten, die daarvoor anders geen geld zouden hebben, te helpen om hun pensioenverlies vergoed te krijgen.

Léon Peeters - Arbeids- en Pensioenrechtadvocaat